5 x origineel ingepakt

Origineel inpakken

Wil je iemand met een cadeautje verrassen? Zorg ervoor dat je het mooi inpakt. Geloof mij, dat is niet alleen een plezier om te krijgen maar vooral ook om te geven. Hierbij 5 x inspiratie voor leuke geschenkjes.

Trouwens, om cadeautjes in te pakken, moet je niet altijd naar de winkel hollen voor tof inpakpapier. Kijk even wat je zelf in huis hebt en ga er mee aan de slag. Ik denk aan confetti, (rode) tape, (valse) bloemen, kanten onderleggers of maak het gewoon zelf met afbeeldingen die je van het internet plukt. Een uitdaging voor kids om eerst hun inpakpapier al in te kleuren vooraleer ze het kapot mogen scheuren.  Versier het daarna met een mooi touw of stempel en maak het helemaal af met een leuk naamkaartje of accessoire.

1. Let it pop!

Druk een popcorn logo af van het internet. Gebruik rode tape om lijnen te maken en plak het logo daarop vast. Smakelijk!

2. Wat een feest!

Strooi confetti op het boek, pak het in met cellofaan of doorzichtige folie en klaar is kees. Het feest kan beginnen.

3. Kantje boordje.

Neem kanten onderleggers, plak ze vast op het bruine kraftinpakpapier en schrijf of stempel jouw geheime boodschap neer. Sober maar creatief.

4. Zeg het met bloemen.

Heb je valse bloemen liggen? Of pluk er eerder uit je tuin. Plak de bloemen vast met washitape en haal je tekentalent naar boven voor het vaasje. Een kleur – en geurrijk kado.

5. Inpakpapier op maat

Maak zelf inpakpapier in het thema van het kinderfeestje. Doe dit in wit en zwart zodat de jarige deze eerst nog naar hartenlust kan inkleuren vooraleer hij het gaat kapot scheuren. Twee in één.

Veel plezier! Nog meer en andere leuke inpakideetjes vind je terug in mijn boek “Maak elk moment buitengewoon” die je hier kan kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *