6 leuke cadeautips om te geven!

Bij feestjes of bezoekjes horen natuurlijk cadeautjes. Een fles wijn of een boeket bloemen doen het altijd goed maar uiteraard wil ik net dat tikkeltje buitengewoonanders. Bij het krijgen van een uitnodiging leg ik dan ook  mezelf meteen de uitdaging op om met een leuk en verrassend presentje te komen. En dan speel ik graag in op een nog steeds heersende trend namelijk het doe-het-zelf’en of DIY!  You tube, blogs en vooral Pinterest zijn een onuitputtelijke bron aan inspiratie en dan is het net de kunst om een idee eigen te creëren of te personaliseren.   Kortom, de nostalgie van zelfgemaakte cadeaus is terug en daarom heb ik voor jullie een paar cadeau ideetjes samengesteld. Het hoeft niet duur en moeilijk te zijn, leuk is het zeker
Cadeau getuigen trouw
BRIDESMAID & BEST MAN

In 2015 vernieuwden wij onze geloften in het buitenland en trokken wij met familie,kids en vrienden naar Spanje voor een tweede huwelijk op het strand. Bruidegom en bruidskindjes waren evident maar graag had ik ook getuigen gehad tijdens onze ceremonie. Een uiterst belangrijke symbolische element voor ons aangezien het contact met onze eerste getuigen verwaterd is. De vraag moest dus perfect gesteld worden. De dresscode voor de mannen was blauw ,de dames appelblauwzeegroen dus koos ik voor een blauwe strik en een halsketting met een diamantje om aan te tonen dat ze steeds onze rots in de branding zijn. Resultaat: een klein pakketje met een grote impact!

cadeau wishlist 30 jaar
2.  HAPPY 30

Bij een nieuw mijlpaal zoals het worden van 30 jaar durven we al eens stiekem een bucketlist samenstellen van dingen die we zeker gedaan willen hebben voor de volgende mijlpaal al weer voor de deur staat. Dus kocht ik een agenda aan om zelf op te vullen met 30 dingen om te doen in het jaar dat ze 30 werd. Activiteiten die we dan samen konden doen. Meteen twee vliegen in een klap. Een cadeau voor een persoon die houdt vanuitdagingen!

cadeau knutselbox
3.  UREN KNUTSELPLEZIER

Verjaardagsfeestjes zijn altijd de grootste uitdaging om een leuk cadeau te bedenken! Daarom hoor ik altijd even bij de mama of papa naar de vele hobby’s van de jarige. Simpel maar vooral succes verzekerd want nu heeft de creatieve B-daygirl op slag weer een hele box vol knutselitems voor uren knutselplezier.

gepersonaliseerd inpakpapier cadeau
PERSOONLIJK INPAKPAPIER

Cadeautjes bedenken is één maar het nog leuk inpakken is andere koek. Dus ben ik eens foto’s gaan verzamelen en in photoshop aan de slag gegaan om gepersonaliseerd inpakpapier te maken. Meteen dubbel plezier.. want het oog wil ook wat!

BEDANKT JUF

Als het einde van het jaar in zicht is gaan wij ouders naarstig op zoek naar een cadeautje of ideetje voor de juf. Aangezien de algemene trend bestaat uit het maken van zelfgemaakte geschenkjes is een knutselmiddagje nooit ver weg. Wetende dat één van Fienna haar juffen beschikt over groene vingers, koos ik voor een DIY – pakket vol tuingerief om haar te bedanken om Fienna stevig te laten GROEIEN in de klas.

inpakpapier auto's cadeau verjaardag

ZOT VAN AUTO’S

Ik ben een beetje uitgekeken op de traditionele cadeauverpakkingen met een cliché papiertje en een lintje errond. Ik wou wel eens wat anders want niet alleen de inhoud van een cadeautje is belangrijk, ook de verpakking ervan. Want zeg nu zelf, als je van iemand een cadeautje krijgt dat zo mooi is ingepakt dat je het amper durft te openen, dan laat dat toch een leuke indruk na… Deze autofreak kon alvast zijn ogen niet geloven!
Geïnspireerd geraakt? Super! Maar ik ben nog niet uitgedeeld. Dus wordt zeker nog vervolgd.Alvast veel knutselplezier!

8 commentsAdd yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *