Aardbeienknipdiploma is op zak!


Jullie geloven dit nooit maar ik lust geen aardbeien. Die mooie rode vruchtjes zijn niet aan mij besteed tenzij verwerkt als heerlijk romig ijs of in een zalige lekkere milkshake. En de beste aardbeienmilkshake ter wereld heb ik gedronken op het Aardbeienterras in Rijsbergen, net over de grens. Oorspronkelijk reden van mijn bezoekje: de plukserres. Jong & oud kan er namelijk een knipschaartje lenen om zelf aardbeitjes te gaan knippen in de aardbeienplantage. Dit leek me meteen een super leuke activiteit om met mijn kids te doen. Gewapend met een bakje en schaartje trokken ze naar de serres om een leuk karretje uit te kiezen en tussen de aardbeien te lopen & te plukken. En dat deden ze zelfs met de nodige ernst en verantwoordelijkheid.
Echt een toffe activiteit waar ze een dik half uurtje zoet mee waren. Trots en helemaal opgetogen haalden ze nadien hun diploma op! Die hebben ze dan toch al lekker op zak. Maar het aardbeienterras biedt zoveel meer. We hebben er ook een speurtocht gedaan, genoten van hun grote binnen- en buitenspeeltuin  en op de picknicktafels geproefd van al hun lekkers.
Kortom, een super leuke en budgetvriendelijke uitstap want voor 1,95 € heb je al een doosje zelf geplukte aardbeien. En geef toe, met liefde geplukt dat smaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *