VSV daagt me uit. Neem deel & win. Beloofd?

“Zit je broer vast, Fienna?”, “Heeft de gordel geklikt?” en “Nox, alles oké op de achterbank?” zijn ondertussen standaardvragen geworden als ik samen met de kids op stap ga. Ik pleit schuldig. En eerlijk? Niet de juiste attitude. Maar dankzij de nieuwe campagne van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde beloof ik beterschap. Pinky swear!

Want een verkeersveilige situatie voor je kids in de wagen, willen we toch allemaal. Toch liggen tussen woord en daad nog heel wat drempels en blijk ik niet de enige te zijn die de mist in gaat. Volgens de Vlaamse Stichting Verkeerskunde blijkt namelijk dat 2 op 3 kinderen niet correct vastgeklikt zitten. Daarom ging ze begin augustus van start met de sensibiliseringscampagne ‘BELOOFD!’. En er is meer.

1 kind op 10 zit zelfs helemaal niet vastgeklikt. Nochtans kan de juiste techniek het leven van onze kinderen redden. En daar ga ik nu mee op pad. Want de Vlaamse Stichting Verkeerskunde daagt mij uit om 50 ouders te overtuigen om ook de belofte aan te gaan om hun kinderen correct vast te klikken. Ik heb alvast de eerste stap gezet. Nu jij nog!

Ga de challenge aan om je kid(s) te beloven hen goed vast te klikken in de wagen en breng me zo tot bij mijn streefdoel van 50 beloftes!

Naast mijn eigen challenge, maak je ook kans op een cadeaubon van € 50 én een cadeaupakket van Dreambaby. Meedoen is super simpel: Beantwoord hier de vragen voor 3 september en beland zo in mijn pot met mogelijke winnaars. Op 8 september zullen mijn kids met hun onschuldige handen een winnaar trekken. Spannend toch…

En van één ouder naar een ander:  surf naar http://bit.ly/Wedstrijdkinderzitjes. Wie weet vind je daar de antwoorden op mijn vragen. Maar stttt he….. Beloofd? 🙂

2 commentsAdd yours
    1. Mini-uitdaging maar een belangrijke! Dus hopelijk stromen de filmpjes binnen! De challenge van september komt er nog aan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *