Buitengewone cadeautjes voor de juf

Ik kan het amper geloven. Maar toch is het zo. Het schooljaar zit er weer op. Het lijkt precies nog gisteren toen ik Fienna, met de tranen in de ogen, voor de eerste keer afzette aan de lagere school. Het eerste leerjaar is al weer gepasseerd en binnenkort stapt ze over naar het tweede jaar. Tijd vliegt, dat is niet gelogen. Mijn God ,wat ben ik blij dat ik nog één kleuter in huis heb.

Maar het einde van het schooljaar is ook in zicht voor de leerkrachten. En die verdienen wat mij betreft een origineel geschenk. Vorig jaar heb ik al wat ideetjes gestrooid met een triple kado. Maar ook dit jaar geef ik met plezier wat inspiratie.

Met het einde van het schooljaar breekt ook de zomer aan. Dat gaf mij meteen het idee om de kleuterjuf van Nox om te toveren van juf naar beachbabe. In Photoshop creëerde ik een leuke en persoonlijke opdruk, liet ik het bedrukken bij Hema op een toffe linnen tas en ging ik shoppen voor een leuk strandlaken en zonnebril. Zij is klaar om de speelplaats in te ruilen voor the beach. Veel plezier juf Ellen. Dubbel en dik verdiend.

De overstap van een derde kleuterklas naar het eerste leerjaar is best pittig. Voor zowel de kleuter, de ouders als de juf. Zij heeft namelijk de taak om de kinderen te leren lezen, schrijven, rekenen en zelfstandig te leren werken. En daar heeft juf Nathalie schitterend werk verricht. Dat bracht mij op het idee om het compliment letterlijk en figuurlijk  over te brengen aan de hand van een kaartje door de oo van school te vervangen door glimmende oorbelletjes. Maar ook de puntjes op de i kregen gouden oorringen in de plaats. En dochter Fienna strooit met liefde door sieraden in de vorm van een hart.

Twee persoonlijke en buitengewone cadeautjes voor twee uitzonderlijke juffen. Welk kado wordt het voor jullie leerkracht(en)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *