So baggy: een buitengewone webshoptip!

So Baggy – de keuze van Buitengewoonanders

Sjakossen zijn een onmisbaar #musthavefashionitemsthatneedtomatch…. Geef toe, wij vrouwen krijgen er niet genoeg van. Alleen al om fashion redenen, praktische redenen en vooral essentiële redenen… Om te gaan werken kan hij voor mij niet groot genoeg zijn om al mijn chaos op te bergen. Tijdens een avondje uit moet hij klein maar vooral een eyecatcher zijn. En op stap met de kids heb ik nood aan het meest praktische model ooit. Ook al heb er daar al 50 van. Hij zal dan toch niet zo gitzwart zijn als die andere in mijn kast.

Voor vrouwen die mij begrijpen, heb ik een nieuw buitengewoon adresje: So baggy. Een platform met sjakossen, sjakossen en .. oh ja.. sjakossen. Voor vrouwen. Voor mannen.. Voor iedereen.  En net genoeg om jouw buitengewone collectie van #musthavefashionitemsthatneedtomatch aan te vullen….

Ik mocht alvast van So Baggy mijn persoonlijke top 5 neerpennen & kreeg daarna onverwachts een echte Burkely in de bus… Dank je wel So Baggy voor het geweldige kado! Meteen reden genoeg om nog eentje te shoppen uit mijn eigen top 5! Check it out op sobaggy.Be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *