Buitengewoonanders zoekt volk

famme rubriek ehbo buitengewoonanders

famme rubriek ehbo buitengewoonanders

famme rubriek ehbo buitengewoonanders

famme rubriek ehbo buitengewoonanders

famme rubriek ehbo buitengewoonanders

Newsflash. In 2019 word ik wekelijks gastredactrice bij Famme.be. Ditmaal niet om mijn eigen verhaal te belichten maar om binnen te kijken in het leven van buitengewone mensen. Bijzondere hobby’s, aparte beroepen of uitzonderlijke verhalen zijn onderwerpen die zeker aan bod zullen komen in mijn rubriek EHBO – Eerste Hulp bij Buitengewone Ontmoetingen!

Een rubriek die perfect aansluit bij mijn blog Buitengewoonanders waar ik jullie steeds probeer te inspireren met creativiteit, challenges en tips. In 2019 ga ik nog een stapje verder door jullie unieke verhalen voor te schotelen. De eerste contacten zijn gelegd maar uiteraard ben ik nog steeds op zoek naar interessante stories.

Ken jij iemand met een bijzonder leven? Of mensen die hun passie volgden en zo extra punch geven aan hun leven? Of ken je iemand met een hoekje af zoals ik? Laat het mij weten. Wie weet staan zij binnenkort met hun verhaal te blinken op mijn blog of op Famme.be.

2 commentsAdd yours
  1. Dag Mariska, hoe nemen we contact op als we menen een buitengewoonanders verhaal te kunnen delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *