EHBO: “Met onze dates Butterflies gegarandeerd”

Voor de Famme rubriek EHBO – Eerste Hulp bij Buitengewone Ontmoetingen – ga ik elke week op zoek naar mensen met een buitengewoon verhaal. Personen die anders ondernemen, anders leven of die bereid zijn om hun buitengewoon levensverhaal met jullie te delen. Kortom, mensen die #buitengewoonanders zijn. Deze week praten we met An van Butterfly Moments.

butterfly moments buitengewoonanders interview famme

Je kent ze wel, de traditionele dates. De sauna, de cinema of een romantisch diner. Als koppel heb je deze opties al meermaals uitgeprobeerd. Na een jarenlange relatie ga je dan ook op zoek naar dat tikkeltje anders. Daar biedt Butterfly Moments een antwoord op.

Wat is het precies dat je doet? Kun je een voorbeeld geven van een Butterfly Moment?
Butterfly Moments creëert unieke en verrassende belevingen voor koppels. Momenten waarbij je voelt en weet waarom je bij elkaar bent. De belevingen zijn als een filmscène opgezet, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Je kan je met jouw liefdespartner inschrijven op de activiteiten die online staan, individueel of in groep, of we kunnen iets voor jullie op maat maken. Butterflies gegarandeerd!”

Wat spreekt je er zo in aan om die momenten te organiseren?
“Als fiscalist was ik vroeger vooral met cijfers bezig. Nu werk ik met de liefde. Ik bestudeer de liefde, ik praat over de liefde, ik zie de liefde. Ik neem dan ook heel graag mijn werk mee naar huis! Nu ik terugkijk, heb ik dat ook echt gedaan. Ik startte Butterfly Moments met mijn beste vriend, Sven. Sven was de eerste die ik belde na een leuke en beloftevolle date. Hij was ook degene waar ik bij uithuilde wanneer ik gekwetst werd. Butterfly Moments startten we ook als beste vrienden. Maar dan plots, volledig onverwacht, sloegen de kriebels ook bij ons toe. Hij kwam me ophalen op de luchthaven na een vakantie in Griekenland. Ik zag hem in de verte staan en zakte plots door mijn knieën. Het was echt zoals in de film.”

Hoe is het idee ontstaan?
“Butterfly Moments is grappig genoeg ontstaan uit mijn ervaringen als vrijgezel. Ik was lang een happy single en op zoek naar dé grote liefde. Omdat het daten aan een tafeltje, recht tegenover elkaar, voor mij te stressvol was ging ik op zoek naar andere mogelijkheden. Zo lanceerde ik uiteindelijk mijn eigen website (metmemee.com, n.v.d.r.) waarbij ik vrijgezelle mannen vroeg om me uit te nodigen om samen iets te doen. Zo ging ik op heel wat gekke maar tegelijkertijd ontzettend leuke dates. Ik ging bloed geven met Tom, zandkastelen bouwen met Koen en stargazen met Dorsan. Sven merkte toen op dat dit soort momenten ook voor bestaande koppels interessant zijn. Et voilà, zo was Butterfly Moments geboren.” ( lacht )

Ontdek hun buitengewone dates hier.

An maakt nog even tijd voor 3 buitengewone dilemma’s:

Deelnemen aan een datingprogramma met geeks of aan een survivalprogramma vol fitnessfreaks?
“Oei, ik heb al aan beide meegedaan. Ben ik nu zelf een geek? Ik heb alle mogelijke dating manieren destijds geprobeerd. Van speeddating, singles events, Tinder-feestjes tot zeer dure datingbureau’s. Ik schreef mij zelfs in voor ‘Blind Getrouwd’. Jammer genoeg vonden de coaches voor mij niet de ware liefde tussen de deelnemende mannen. Vorige zomer ging ik op vakantie met ‘Beyond Borders’. Zij organiseren avontuurlijke reizen waaronder het ‘Expeditie Robinson’-avontuur. Zoals de naam het doet vermoeden: op een onbewoond eiland met 19 andere kandidaten, zonder eten of comfort, en elke dag proeven ondergaan om je plaats te garanderen. Het was een hele ervaring.”

Liever vandaag één wens laten uitkomen of 5 jaar wachten om 3 pogingen te wagen?
“Het klinkt waarschijnlijk ontzettend melig, maar ik heb nu echt het gevoel dat ik geen wens meer nodig heb. Uiteraard wil ik dat Butterfly Moments een gigantisch groot succes wordt maar dat zal de tijd wel uitwijzen. Als ik een wens had zou ik die nu het liefst aan iemand anders doorgeven.”

Zou je eeuwig met het nummer ‘Baby one more time’ van Britney Spears in je hoofd willen zitten of ‘Gangnam style’ van PSY?
“Geef mij maar Britney dan. Dan kan ik eeuwig met mijn heupen mee wiegen. Hopelijk even sexy zoals Britney zelf.”

Nieuwsgierig naar waar An haar inspiratie haalt en wat haar mooiste herinnering is aan Butterfly Moments? Ontdek het op Famme.

One commentAdd yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *