Maison Slash organiseert familyraveparty

Een dikke vette rave party mét kinderen. Het kan! En Maison Slash deed het. Toen ik hoorde van hun plannen, boekte ik als eerste tickets voor hun Family Rave Party in de Kruitfabriek te Vilvoorde. Dresscode voor zo’n feestje: neon, neon en extreem veel fluo. Ik dook dus mijn verkleedkoffer in en toverde ons om tot echte Rave Party Animals. De goesting was groot om op een zondagnamiddag, samen met andere slashparents, los te gaan op vet goeie muziek. Denk aan Kind van de Duivel maar ook Technotronic & Bonzai! Muziek uit onze tijd waardoor we vaak verwonderde blikken kregen van de kids bij onze dansuitspattingen.

Maar het was knallen. Zelfs soms letterlijk. Want tijdens de party werd er vaak een RAVE-alarm gelost. Een sirene die iedereen naar de dansvloer deed begeven om onder het confetti kanon compleet los te gaan op de beste rave-mix ever. Met alle eer aan de DJ’s. Want de muziek was vet cool! Bezweet en vol energie dansten we er op los tot (bijna) de laatste uurtjes. Lees: 17u30.

Zalige muziek maar ook heerlijke mocktais en coctails, een coole retro-gaming area, fluo facepainting, buitengewone fake-tattoos en een vet coole Volkswagen bus die diende als photobooth. Genoeg te doen dus om de hele namiddag te vullen. Zelfs even losgaan zonder kids was een optie door de coolste babysittersclub ever. Sitterfix was van de partij om de kids op te vangen in hun Chill Out Safe Space for Toddlers. Alleen maar lof dus voor de organisatie. Maison Slash well done. We will be back next year.

Beter zelfs: bedankt voor het geweldige idee. Bij deze heb ik meteen een thema voor mijn zoontje zijn verjaardagsfeestje in januari. Dus Anne & Ingrid, alle tips zijn welkom!

 

2 commentsAdd yours
    1. Was het echt! Zowel voor de mama’ s als voor de kids! Het feestje voor mijn zoontje heeft nu meteen een thema :-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *