Geef een statement – sweater cadeau!

Trui met eigen opdruk

In 2013 kende de modewereld een revival of the sweaters door de statement trui! Ze zijn trendy, stoer, sexy, hip, … en de opdrukken kunnen inspirerend, opvallend of zelfs grappig zijn. Sindsdien worden tal van celebs gespot in deze soort truien. Zelfs Belgische labels starten hun eigen merk op. Denk maar aan Elle et moi met o.a. Boy’s mom ( Tinne Ferremans ) en Topwijf (Fleur Sabbe). We mogen dus wel zeggen dat deze fashiontrend al goed heeft staande gehouden.

Vooral de truien. Ze zijn dan ook gemakkelijk te combineren en maken elke outfit compleet. Een sexy skinny jeans wordt op slag stoerder en wanneer je de sweater op een boyfriend jeans draagt maak je de streetlook helemaal af. Met een rokje creëer je meteen een schattige uitstraling. En met een big necklaces erbij zet je direct de punten op de i!  Kortom, de combinaties zijn eindeloos!!

De statement trui is zo multifunctioneel en een simpele oplossing voor elke saaie look. Dat weet elke fashiongoeroe. Dus dacht ik bij mezelf: “ wat geef je iemand cadeau die een fashionblog wil starten en zichzelf wil profileren? “ Exact, een eigen unieke statement trui met haar favoriete fashionquote. Want als fashioncoach weet je zowieso dat een trui met tekst altijd en immer deel kan uitmaken van je outfit. Laat vooral je kledij voor je spreken….

Dus zocht ik naar een leverancier, maakte ik een ontwerp in photoshop en liet ik hem produceren. Het resultaat is echt te gek. Ik kon dan ook niet wachten om deze coach een vliegende fashionstart te geven… En ondertussen is deze blogster ook al een eigen exemplaar rijker. Zo wordt mijn fashionlook ook op slag buitengewoonanders.

Ik ben benieuwd! Wat is jullie favoriete statement-sweater?

2 commentsAdd yours
  1. Hey Lynn, ik heb het ontwerpje zelf gemaakt in photoshop en dan laten drukken bij geprint in mechelen! Echt super kwaliteit dus lang genot van 🙂 veel plezier ermee! Benieuwd naar jouw creatie ook! Dus post hem zeker he 🙂 grtjes mariska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *