Ik heb kerstkaarten keuzestress

Een kerstkaart sturen is een zeldzaamheid geworden tegenwoordig en toch hou ik nog van deze traditie. Erger nog, ik ben zo blij als een kind als ik er eentje terugvind in onze brievenbus. Elk kerstkaartje krijgt een speciale plek en na afloop bewaar ik ze zelfs op zolder. Maar hoe leuk ik het ook vind om er te krijgen, kijk ik er ook elk jaar opnieuw naar uit om een buitengewone kaart te ontwerpen en te geven. Alleen dit jaar zit ik met een reeks aan ideeën en dus met keuzestress. Vandaar dat ik dacht bij mezelf: waarom vraag ik niet aan de lezers van mijn blog om hun favoriete kaart te kiezen.

Heb je zin om mij te helpen bij de keuze van onze kerstkaart? Of ben je zelf nog op zoek naar inspiratie? Hoe dan ook, je helpt me uit de nood want wie weet, valt binnenkort jouw keuze in de bus(sen). Klaar? Hier gaan we.

  1. Met polkadots

buitengewoonanders buitengewone kerstkaart

    2. Comic book

buitengewoonanders

    3. Met humor

buitengewone kerstkaart buitengewoonanders

    4. In een envelop

buitengewone kerstkaart buitengewoonanders

    5.  Kies je eigen wens

buitengewone kerstkaart buitengewoonanders

6 commentsAdd yours
    1. Hey meid, dat is een goeie keuze 🙂 Of het deze definitief wordt, zal je binnenkort merken in de brievenbus 🙂

  1. 4 In een envelop. Kerst mag een beetje traditie uitstralen. Volledig in de traditionele kerstsfeer.

    1. Bedankt Peter voor je keuze. Ik had gedacht dat je voor humor zou gaan. 🙂 Maar ik neem je ideetje mee in mijn keuze. Een buitengewone merci.

    1. Hey meid, zo leuk dat je je keuze doorgeeft. Binnenkort het resultaat in je brievenbus 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *