Keuze uit 3

Keuze uit 3

Wie herinnert zich nog het programma “De juiste prijs” met Jan Theys?  Wel, dat Nostalgische spelprogramma bracht mij op het idee om mijn vriendin voor haar verjaardag de keuze te geven tussen 3 cadeautjes. Geen 3 deuren om te openen maar 3 creuset potjes gevuld met hints. Aan de hand van de hints koos ze dan haar favoriet.

Potje één was gevuld met pleisters, potje twee met granola en potje drie met sneeuw, een hertje en een leuk post-it van een Scandinavisch merk. Dat laatste is het uiteindelijk geworden. Wat betekende dat ze in haar brievenbus een pakketje mocht verwachtten van Nordic Living. Een Scandinavische woonwebshop met een rijk assortiment aan bekende Noorse labels. Meteen een schot in de roos want ik gaf haar nog de kans om te wisselen.

But no way! Ze keek al uit naar haar verrassing in een box. Geen boek dus met de titel “EHBO voor moeders”. Geen drie maanden abonnement van Floom met steeds heerlijke granola of muesli. Hoewel die laatste haar ook wel wist te bekoren!

Ben je dus nog op zoek naar een leuke mogelijkheid om een jarige te verrassen? En laat je graag de jarige kiezen. Denk dan eens aan Jan Theys en de juiste prijs!  Of aan buitengewoonanders natuurlijk! Succes!

2 commentsAdd yours
    1. Hoi Hilde,

      Bedankt voor je fijn berichtje. Het is een aanrader om cadeau te doen als je zelf niet kan kiezen wat je wil kopen voor de jarige 🙂 En zij of hij heeft er een leuk spelelement bij 🙂 Veel plezier bij het geven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *