Mijn eigen rubriek op Goed gevoel

Hebben jullie het al gezien? Ik heb sinds drie weken een eigen rubriek op Goed gevoel.be.  Online kan je meekijken achter de schermen van de 12 werken van Buitengewoonanders. Een exclusieve blik op al mijn zweet, bloed en tranen. Het antwoord op de meest gestelde vraag ooit ‘hoe doe jij dat toch?’

Goed gevoel is een maandblad met expertise op het gebied van gezondheid, beauty, lichaam en geest. Met hun artikels willen ze mensen inspireren en informeren. Laat dat net ook de opzet zijn van mijn blog. Toen hun vraag kwam om wekelijks te gaan schrijven voor hun online platform greep ik de kans met twee handen. Elke woensdag kan je lezen over mijn vorderingen, mijn frustraties maar ook de tonnen energie bij het realiseren van mijn doel. Sinds de start van mijn challenges ben ik alleen maar gegroeid.. en laat dat net mijn boodschap zijn…

Deze week: de zoektocht naar gasten gaat verder! Lees het hier!

Deze blogster/journaliste is alvast benieuwd naar jullie feedback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *