No make-up challenge! Ons bloot geven voor de lens!

no make-up challenge mariska blommaert
no make-up challenge mariska blommaert
no make-up challenge mariska blommaert
no make-up challenge mariska blommaert
no make-up challenge mariska blommaert
no make-up challenge mariska blommaert

no make-up challenge mariska blommaert

Nadat Alicia Keys en nadien Adele enkele foto’s zonder make-up lanceerde op Instagram, daagde ik Saar van Nietzomaarsaar uit om samen hetzelfde te doen. Saar ademt beauty, leeft voor beauty  en is een beauty! Ze startte in 2015 met Nietzomaarsaar om iedereen te inspireren. Van mama’s tot beautyqueens… . De geknipte persoon dus voor deze challenge. Al geef ik mezelf ook meteen bloot  want als bedrijfspresentatrice is mijn uiterlijk mijn visitekaartje. Als ik een opdracht heb ben ik altijd piekfijn uitgedost en voorzien van de nodige eyeliner & blush. Maar voor het eerst tijdens een fotoshoot ga ik voor puur natuur! Geen mascara, geen poeder, .. what you see is what you get!

Meteen ook een bewijs om te laten zien dat schoonheid echt vanbinnen zit. Maar wat heb ik vooral geleerd? Dat toevallige ontmoetingen kunnen uitmonden in mooie vriendschappen. Saar haar naturel liet me niet onberoerd en door onze humor brengen we hierdoor een fotoshoot met een buitengewone boodschap. Samen met fotografe Inge Maesen trokken we naar de drie fonteinen in Vilvoorde voor een losse en sfeervolle shoot en dat weerspiegelt zich ook in de foto’s. Wij lieten ons inspireren door de allergrootsten.
Maar wie zet nu de uitdaging verder?  Tag ons en laat het weten in je instagramfoto met volgende hashtags : #nomakeup of #buitengewoonanders of #nietzomaarsaar!
One commentAdd yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *