Op Wonderland high tea in London

Als je afternoon tea zegt dan zeg je automatisch London.  Britten zijn dol op hun zondagse high tea. Met een kopje thee in de hand genieten ze van heerlijke scones en taartjes. Toen we onze citytrip naar de Britse hoofdstad  vastlegden, maakten ik meteen aan mezelf de belofte om deze buitengewone ervaring te boeken. Geeft toe, het is de beste manier om de Britse cultuur te proeven.

In London heb je verschillende plekken ( met name de duurdere hotels ) waar je kan genieten van deze heerlijke zoete lekkernijen. Ik ging voor een kindvriendelijk thema en boekte de Mad Hatter – lees Alice in Wonderland – high tea party in hotel Sanderson. In de binnentuin van dit knappe hotel kregen we een plekje toegewezen net naast de waterval. Al snel werd onze tafel gevuld met zalige gebakjes en broodjes die ook nog eens een streling voor het oog waren.  De verwondering bij de kids was alvast hilarisch. Terwijl zij op ontdekking gingen, genoot ik van de Britse scene. Zien en gezien worden.

En daar telde ik graag een aardig centje voor neer. Want high tea in London is niet goedkoop maar wel een aanrader. I love the madness!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *