Slapen in een boomhut – TRAVELVLOG 6


Logeren in een boomhut in Rijen, Nederland

Het is ondertussen jaarlijkse traditie geworden bij ons om een origineel logement te boeken voor een weekendje weg. Glamping. Check! Strandhuisje. Check! American trailer. Check. Pipowagen. Dubbel check. Brandweerwagen. Check check check. Dit jaar viel ons oog op een boomhut. Niet gebouwd in een eeuwenoude eik maar wel gepland tussen de bomen. En voorzien van alle charme die een boomhut met zich meedraagt.

Geef toe, overnachten in een echte boomhut. Jawel, de droom van elk kind. Op camping Mastendol hebben de kids hun stoere boomhut alleen voor zichzelf. Hun buitengewoon privé-plekje is voorzien van leuke gimmicks zoals een spreekbuis, verborgen vensters en een minilier waarmee de kids hun snoepjes naar boven kunnen hijsen. Roodkapje en de wolf hebben zich vier dagen kunnen uitleven te midden van het bos.

Wij sliepen in een blokhut naast hun boomhut. De onze was voorzien van een keuken , badkamer met inloopdouche, eet- en slaapkamer. En buiten konden we napraten op de schommel en dineren op een picknickbank. Alles was aanwezig om er een geweldig weekend van te maken. En dat bewijst mijn travelvlog. Op zoek naar een originele overnachting? Geniet alvast mee van ons sprookje.

Info:

Camping Mastendol
Oosterhoutseweg 7-13
5121 RE Rijen

Voor ons weekendje weg ( van vrij tot ma ) betaalden we 450 € voor de boomhut én de blokhut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *