Surprisebox voor je huisdier

Surprise your Pet met een box

Geef toe, wie houdt er nu niet van verrassingen? Zo ook je favoriete huisdier(en). Ook zij krijgen bij gelegenheid graag iets lekkers of leuks voorgeschoteld. Denk bv aan zijn of haar verjaardag, de Sint, Kerst,… of gewoonweg omdat je hen graag ziet. Dankzij Surprise your Pet box kan je je trouwe huisdier verrassen met lekkere snoepjes, speeltjes en gadgets. En dat allemaal in 1 box. Dit wordt beslist één van mijn favoriete cadeaus als ik op bezoek ga bij dierenvrienden. Surprise your Pet box is een buitengewoon concept dat ik niet alleen voor mezelf mag houden. En dat is de reden waarom ik met Elien, één van de bezielers, op stap ben geweest.  

Vertel… Wie zijn Elien & Lara?

Wij zijn twee buurmeisjes die over de jaren heen beste vriendinnen zijn geworden. Die vriendschap is ontstaan toen we allebei in Mechelen zijn beland op ons twintigste.  We hadden naast elkaar gebouwd en al snel liepen we elkaars deur plat. Sindsdien zijn we onafscheidelijk en werken we samen voor Surprise your Pet box maar werkt Lara ook ondertussen voor mij bij Creactiv als projectmanager. De beste beslissing ooit.

Twee hartsvriendinnen met een gemeenschappelijke liefde voor dieren. Is daaruit het idee ontstaan?

Toeval bleek dat we allebei hondenliefhebbers zijn. Lara heeft er twee Phelan en Ronan en ik heb er eentje genaamd Phoenix. Maar er lopen ook twee katten bij ons rond: Luna & Loki. Vaak kochten wij speeltjes aan voor onze huisdieren en wisselden wij onze ervaring uit. We hebben zelfs ooit eens uit Nederland een box aangekocht maar ook daar bleven we op onze honger zitten. Te weinig originaliteit en teveel producten die we ook in het warenhuis konden aankopen. Toen is het idee ontstaan om  Surprise your Pet box op te starten met als doel leuke, toffe en vooral buitengewone producten aan te bieden.

Welke buitengewone verrassingen zitten er zoal in een box?

We werken met leveranciers samen vanuit België, Nederland, US en zelfs Australië. Enige vereiste: origineel en kwalitatief zijn. Wij willen echt huisdieren en baasjes plezieren met een verrassende box. Enkele van onze favorieten zijn champagne, wijnen, koffie, thee en zelf tonic voor katten. We hebben zelfs ook muntjes in ons assortiment voor honden met een slechte adem. We werken ook samen met Smoofl die muffins maakt voor honden. Heerlijk! We gaan 100% voor originaliteit. Vandaar dat we elke box zelf bestickeren en een lolly toevoegen met de boodschap: ook baasjes mogen snoepen!

Zijn het standaardboxen of werken jullie op maat van de klant?

We bieden online diverse boxen aan maar we passen ook vaak pakketten aan aan de wensen van de klant. Zo zijn er baasjes die vragen om geen rode artikelen toe te voegen omdat de hond bang is van de kleur. Of omwille van allergieën, voorkeuren,… Hun wensen kunnen ze allemaal doorgeven na het afrekenproces en dan vullen wij aan op maat. Zo houden we baasje en vooral het huisdier tevreden.

Momenteel bieden jullie enkel boxen aan voor honden en katten. Komt er ook een aanbod voor andere huisdieren?

We hebben al vaak de vraag gekregen voor geiten, hangbuikzwijntjes en knaagdieren. Maar er zijn zoveel verschillende soorten en zo weinig aanbod dat het op dit moment moeilijk is om steeds origineel te zijn. Eens er genoeg artikelen op de markt zijn, breiden we uit. Beloofd!

Jullie zijn met Surprise your Pet box jullie passie gevolgd. Hebben jullie nog dromen?

We hebben nog veel dromen. We zouden graag een pop-up store starten waarbij beleving een heel belangrijk aspect is. We willen ook onze merchandising gaan uitbreiden aangezien de katoenen tassen heel goed werken. Zo willen we ook leuke truien, agenda’s,…  Maar dat is op lange termijn. Op korte termijn willen we aan onze boxen receptenboekjes toevoegen, een gids met hotspots zoals adresjes van kattencafé’s, hondenwandelingen,… Daar zijn we nu volop mee bezig.

Een klein wist je datje… jullie hebben het hart op de juiste plaats want steunen met jullie boxen ook het goede doel. Toch?

We schreeuwen het niet van de daken maar het klopt dat we 10% van onze winst aan een goed doel geven. Op dit moment kiezen we ervoor om steeds andere doelen te steunen, uiteraard met dieren, zodanig dat we diverse instanties een handje kunnen helpen. Ook daar hebben we nog ambitie. We hopen ooit een goed doel box te gaan creëren waarbij de gehele opbrengst naar een goed doel gaat. Wij zijn zo gelukkig dat we dit project hebben kunnen lanceren en dat het een succes is. En dat geluk delen we graag met anderen.

Twee vrouwen naar mijn hart. Jammer dat ik de babbel moest onderbreken… zoals dit blogverslagje maar ik heb een heel belangrijke boodschap: hondeneigenaars, kattenliefhebbers, opgelet!  Willen jullie je favoriete huisdier verwennen met een Surprise your Pet box? Dat kan, en met korting. Met de code “Buitengewoonanders” geniet je maar liefst van 15%. Surf dus naar www.surpriseyourpet.be en verwen je dier & jezelf. Veel plezier met het shoppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *