EHBO “Surprisebox voor je viervoeter”

Voor de Famme rubriek EHBO – Eerste Hulp bij Buitengewone Ontmoetingen – ga ik elke week op zoek naar mensen met een buitengewoon verhaal. Personen die anders ondernemen, anders leven of die bereid zijn om hun buitengewoon levensverhaal met jullie te delen. Kortom, mensen die #buitengewoonanders zijn. Deze week praten we met Elien van Surprise Your Pet.

surprise your pet box famme ehbo interview

Ben jij ook iemand die voor de verjaardag van je hond uit gemakzucht snel een bakje Cesar koopt (of Whiskas als je een kat hebt rondlopen)? Elien wilde graag iets “buitengewoonanders” en stelde hele surpriseboxen voor haar huisdieren samen. Ze lanceerde dit idee bij haar beste vriendin en zo ontstond Surprise Your Pet.

Wat is het precies dat je doet? Wat zit er zoal in zo’n surprisebox?
Surprise Your Pet is een webshop waar baasjes leuke surpriseboxen kunnen kopen voor hun hond en/of kat. In zo’n surprisebox zitten verschillende originele snacks, speelgoed en accessoires om je viervoeter eens goed te verwennen. Bekijk het als een buitengewoon cadeau voor echte dierenvrienden. Want ook zij worden graag verwend, toch? (lacht )

Hoe is het idee ontstaan?
Mijn vriendin en ik hebben zelf ook huisdieren en waren telkens op zoek naar originele speeltjes en wat “specialere” snacks. Ondertussen hadden we een heel assortiment bij elkaar gevonden en dachten we: “Waarom het dan niet aanbieden aan andere baasjes?” En voor we het wisten, was Surprise Your Pet geboren. En daar heb ik nog geen seconde spijt van.

Wat is de beste herinnering die je er al aan hebt?
Dat is simpel: de fantastische filmpjes en foto’s die we van onze klanten krijgen over hoe hun hond of kat de box openen en er zoveel plezier aan beleven. Op zo’n moment weet je dat je zowel baasjes als viervoeter heel gelukkig hebt gemaakt. En daar doen we het voor!

Ontdek hun buitengewoon assortiment hier.

Elien maakt nog even tijd voor 3 buitengewone dilemma’s:

Je haar altijd perfect in model of een mooie witte stralende glimlach?
Geef mij maar een mooie, witte stralende glimlach.

Een kleine schattige puppy of een prachtige raskat?
Dan kies ik voor een schattige puppy.

Buitenwandelen met Crocs of met warme UGGs?
Warme UGGs. Heeeeerlijk!

EXTRA EXTRA: Op Famme verklapt Elien wat ze zelf de leukste verrassing vindt die ze al in een surprisebox heeft gestoken.

Trouwe lezers weten natuurlijk dat ik dit buitengewoon cadeau al had gepost op mijn blog. Die blogpost vind je hier.

Next week bij EHBO: Lien Dereere… alias Lady Derrière.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *