Surprisetrip naar Lapland: TRAVELVLOG 1

Een jaar lang heb ik het stil kunnen houden. Hoewel ik het leuke nieuws van de daken wou schreeuwen maar ik hield stand. Mijn man en ik wouden de kinderen liever overvallen met een verrassingsfilmpje op de luchthaven. Ik herinnerde mij nog de euforie toen mijn vriendin en ik vorig jaar onze eindbestemming op het schermpje zagen staan. Een onvergetelijk moment. Wij schreeuwden het uit van enthousiasme. Dus mijn verwachtingen lagen hoog.  Met de koffers in de hand en met spanning op hun gezicht trokken we naar Zaventem. De hele rit lang vroegen ze naar het filmpje en gokten ze er op los. Eens op de luchthaven en ingecheckt was het moment daar. Bij Fienna was de verwondering groot, bij Nox moest het idee nog doorsijpelen. Maar verrast waren ze. Ze konden amper geloven dat we 4 uur later oog in oog zouden staan met de kerstman. Het begin van een heel avontuur. Van op de schoot bij de kerstman tot het scooteren in de sneeuw.

Ik bundelde al deze mooie reismomenten in een travelvlog. Een filmpje die de magie en het plezier weergeeft van onze reis naar Lapland, de thuishaven van de kerstman. Een filmpje dat doet wegdromen of beter zelfs, zal overtuigen om zelf in die periode af te zakken naar het hoge Noorden.

Ik wens jullie buitengewoon veel reisplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *