Vlog 10: Mijn eigen stand-up comedy show.

Angst. Zweet. Plankenkoorts. Woorden die ik al lang niet meer heb uitgesproken als doorwinterde bedrijfspresentatrice. Maar mijn challenge van oktober bracht daar verandering in! Wat begon als een uitdaging van 10 minuten veranderde na enkele weken research en het neerschrijven van mijn materiaal in een half uur durende show.  Voor een uitverkochte zaal. Voor een ruimte gevuld met vrienden en familie die met hoge verwachtingen, wegens mijn voorbije jaaravontuur, zijn afgezakt naar Londerzeel.

Wat als? Wat als ze mij niet grappig vinden? Gedachten die wegebden na de eerste bulderlach… die omsloegen in zelfvertrouwen waardoor ik verder ging op adrenaline, goede vibes en vooral op amusement.

Maar je hoeft mij niet op mijn woorden te geloven. Ik laat graag het lachen voor zich spreken in mijn vlog. Wees gewaarschuwd, je mondhoeken zouden wel eens kunnen krullen…

2 commentsAdd yours
    1. Hey Ariane,

      Bedankt voor je lief berichtje. We hebben doodsangsten uitgeslagen but we survived! ready for part 2 in maart 2018 🙂 x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *