VLOG 6: let’s switch lives

Echt. Als getrouwde vrouw , zelfs tot tweemaal toe met dezelfde, kan ik echt niet meer mee met mijn single vriendinnen hun verhalen. “Wat is Badoo?” vraag ik met een nieuwsgierig maar ook tegelijk domme kop. “Net hetzelfde als Tinder. Een app waar je single mannen kan zoeken in de buurt.” Oke. Eén ding is zeker. Daten als single is een pak complexer geworden dan vroeger. Waar is de tijd dat je nog gewoon uitging en op het einde van de avond nummers uitwisselde in de hoop hem de ochtend erop terug te horen. Weg. Samen met mijn vrijgezellen leven.

Maar daar kwam in juni verandering in. An van Met me mee, een blog waar ze als single vrouw door mannen wordt uitgenodigd op een actieve date, daagde mij uit om 24u van leven te wisselen. Zij neemt mijn taak als mama over en ik ging als ‘single’ op blind date! Hoe meer ik over het idee vertelde, hoe meer mijn vriendinnen mij gek begonnen te verklaren. Laat dat net het teken zijn voor mij dat ik aan een spectaculaire uitdaging ben begonnen. Dus een paar weken later nam ik intrede in mijn vrijgezellenstek en liet ik de zorg van mijn kids over aan de liefdevolle An! Denk: vroege uurtjes, stressvolle momentjes en een blik op 2 verschillende werelden…

Geniet van ons 24u buitengewoon avontuur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *