VLOG 7: Step out of your comfort zone met Chestnote.

Ben jij ooit al eens op een publieke plaats op de grond gaan liggen? Of knuffels verzameld van vreemden? Gedanst in een metrostation?

Nee? Nochtans is het de ideale manier om uit je comfort zone te komen en je zelfvertrouwen een welverdiende boost te geven! Dat kunnen mijn 12 moedige gasten beamen, die op zaterdag 1 juli deelnamen aan mijn uitdaging van juli. Samen met de contextual messaging applicatie Chestnote organiseerde ik een “step out of your comfort zone – event” en daagden wij hen uit om grenzen te verleggen . En met succes!

Ze stapten op voorbijgangers af, gaven hen complimenten of knuffels en trokken zelf selfies. Ze kregen Zumba les van Svetlana in een metrostation, stelden vreemden vragen zonder woorden en gingen in winkelcentra op de grond liggen.  Om het event buitengewoner te maken, ontdekten deelnemers de uitdaging pas op de locatie waar ze die moesten uitvoeren. Die vonden ze via Chestnote, de app die toelaat berichten te vergrendelen met een tijdstip en/of plaats. Na afloop verzamelden we allen in de mArkt van Antwerpen om elkaar nog beter te leren kennen en cadeautjes uit te delen. Wederom één van de challenges van de voorbije weken…. Koop iets voor een vreemde. Benieuwd?

Check out mijn vlog en geniet mee van een uitdagende zaterdagochtend. Durf jij het aan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *