VLOG 8: Mijn eigen pop-up escape room.

12 groepen. 2 kamers. 1 dag! Dat was de uitdaging van augustus. Organiseer als fervente escaper een eigen pop-up escape game.  Gewapend met tips van een professionele escaperoom ging ik met mijn challengepartner meteen aan de slag. Nadat de keuze viel op manege Gravenbos als locatie was ons verhaal snel geschreven. Maar dan begon het echte werk pas. Puzzels bedenken, leefruimtes opstellen, samenhang creëren en vooral spanning inbouwen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Maar na avonden brainstormen kwamen onze beide kamers tot leven. Meubels werden aangekocht, reclame werd gevoerd, een testpanel werd aangesteld en een goed doel werd gekozen. Want omdat een uitdaging mij enkel geestelijk moet verrijken, besloten we om de opbrengst te schenken aan Make-a-wish. Zij kregen een cheque van 450 euro. Een bedrag waar ze beslist een ander kind gelukkig mee kunnen maken.

Of toch op zijn minst hetzelfde gevoel mogen ervaren als ik op het einde van de challenge. Tevreden, opgelucht en vooral verrast. Onder de indruk van onszelf dat we op een korte tijdspanne dit concept hebben kunnen realiseren. Gelukkig door de vele mooie complimenten over onze kamers & de media-aandacht ( HLN, Ringtv & het Nieuwsblad ) rond onze pop-up. Vermoeid door de stress die letterlijk van onze schouders viel. Maar vooral blij dat ik uitdaging nummer 8 kan afvinken op de kalender. Nog maar eens het bewijs dat je meer in huis hebt dan je denkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *