Wat geef je een vreemde cadeau?

Toen ik de oproep bij mijn vriendin Saar (en blogster “Niet zomaar Saar”) zag verschijnen, dacht ik meteen: dat is pas buitengewoonanders. Het concept is eenvoudig maar het idee erachter is groots. Geef een vreemde een cadeau en laat jezelf ook verrassen. Een initiatief waar ik meteen op sprong.

Het deed me zelfs een beetje denken aan de klassieke kettingbrief maar dan in een originele verpakking. Het concept is overgewaaid van Engeland en Amerika en zou een idee zijn van de Secret sisters. Een spelletje met blijkbaar veel voor en tegenstanders. Nu, ik geloof nog in het goede van de mens en heb er mij dus meteen voor geëngageerd.

Opzet is om zes vriendinnen te taggen op Facebook en een wildvreemde een cadeau van 10 euro te geven. Door die leuke daad zou je zelf 6 tot 36 cadeautjes moeten ontvangen. Nu, mij was het niet om het geschenk te doen maar eerder om de uitdaging. Want wat geef je een vreemde cadeau?

En die vraag kreeg ik voortdurend van mijn vriendinnen die ook meededen aan mijn oproep. Ik besloot om in de stijl van mijn blog te blijven en ging voor 3 cadeautjes met mijn 3 baselines: give it yourself, live it yourself & do it yourself. Dit alles heb ik ingekaderd en opgestuurd naar een vreemde.

Nog geen paar dagen later werd ik zelf overspoeld met cadeautjes. Zes om eerlijk te zijn. Ik heb tweemaal Rituals producten gekregen, een knappe broche, een mooi schriftje, prachtig inpakmateriaal en grappige ijsblokvormpjes. Ik voelde me de koningin te rijk. Vooral omwille van de lieve kaartjes en warme woorden. Want de gulle gevers kennen me niet maar overladen me wel met veel liefde. Hoe mooi is dat. Een klein gebaar met een groots effect!

2 commentsAdd yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *