boek

Maak elk moment buitengewoon. Dat is de titel van mijn allereerste boek die meteen ook perfect de lading dekt. Want de voorbije jaren probeer ik met mijn blog “Buitengewoonanders” mensen te inspireren om anders te leven, geven en beleven zodat elk moment uniek is. Die visie heb ik ook doorgetrokken in mijn boek. Na twee intensieve maanden van schrijven en creëren en na een fantastische fotoshoot met Anouk van de Wal ging het boek naar Jirka De Preter die dankzij haar geweldige grafische visie er een blikvanger van maakte. En vandaag…. ligt hij klaar in de boekhandel. Maar wat mag je nu precies verwachten?

De vijf codewoorden zijn DIY ( do it yourself ), GIY ( give it yourself ), LIY ( live it yourself ) , TIY ( travel it yourself ) en PIY ( plan it yourself ). Leuke eigen gecreëerde woorden om extra punch te geven aan het boek. In het hoofdstuk DIY geef ik leuke knutselideetjes voor elke gelegenheid. Denk aan Kerst, Valentijn, de Sint of een bedankje voor de juf. In GIY wordt geven weer een hele belevenis want daarin wordt je geïnspireerd om zelf kaartjes te maken, cadeautjes origineel in te pakken of leuke traktaties te maken voor de klas. Creatieve feestideetjes of leuke antiveerveeltips krijg je voorgeschoteld in het hoofdstuk LIY! Terwijl TIY jou doet wegdromen over adembenemende reizen, unieke uitstappen dichtbij en verrassende logeerplekken. Tot slot geef ik straffe redenen en manieren weg om te beginnen plannen. Want alles begint bij een goed plan.

Het boek is een bundel die overloopt van de inspiratie. Enerzijds met steeds 10 dingen die je moet gemaakt, gegeven, beleefd en gepland hebben in jouw leven. Anderzijds met tips die haalbaar zijn voor iedereen, en zeker niet alleen voor handige Harry’s en Henrietta’s. Het ideale geschenk voor mama’s of papa’s, grootmoeders of grootvaders, meters en peters die graag knutselen, creatief bezig zijn en vooral willen verrassen.  Een leuk cadeau om te geven en vooral ook om te krijgen… Doorbreek de routine en maak van het ‘gewone’ lekker iets buitengewoon. Dan zal het leven nooit meer saai zijn!

Wil je graag iemand verrassen voor Kerst of zijn of haar verjaardag? Dan kan je hier het boek bestellen. Heb je graag een persoonlijke nota in het boek? Neem dan gerust contact op dan signeer ik het met plezier. En als je wil, pak ik het ook origineel in. Dan wordt het moment van geven echt… buitengewoon!