Mrs. Buitengewoonanders

Hallo jij,

Leuk je hier te zien! Heb je al wat rondgedwaald op mijn platform? Een leuke idee opgepikt of inspiratie gehaald om het zelf nóg leuker te doen.
Geweldig! Want het is helemaal mijn bedoeling om je dag overhoop te halen omdat het zo hard jeukt om de inspiratie meteen tot leven te brengen.

Als mama van energieke Fienna (10) en vrolijke Nox (8), vrouw van sportieve Hans en vriendin van een olijke bende, zijn feestjes organiseren, de leukste cadeaus bedenken en originele tripjes regelen bijna dagelijkse kost. En dat doe ik het liefst buitengewoon, want ‘gewoon leuk’ en ‘doorsnee’ staan niet in mijn woordenboek.  Als er iets origineel bedacht of geregeld moet worden, kom ik als Mrs. Buitengewoon(anders) graag to the rescue.

1. Met mijn inspiratieplatform  hoop ik jou te besmetten met het ‘buitengewoon’ virus. Ik waarschuw je alvast voor de bijwerkingen: hartkloppingen van enthousiasme, verlies van tijdsbesef (bye bye luie zondagvoormiddag), verlegenheid door de massa complimenten en een rode gloed op je wangen van de energie die het met zich meebrengt.
2. Met mijn creatieve denktank hoop ik jou te helpen bij je zoektocht naar creativiteit.
3. En met mijn Reels coaching hoop ik de fun weer terug te brengen in jouw relatie met social media.

Mijn naam is Mariska en  ik hou van buitengewoon. Hoe kan ik me beter voorstellen dan met vijf buitengewone weetjes over mezelf?

  • Ik ben buitengewoon gek van sushi, Maltezers en gin-tonic. Ik zou er vijf kilometer extra voor lopen, mijn trein door missen en mijn laatste euro’s aan spenderen.
  • De vraag die ik bijna wekelijks krijg: waar haal je je energie? Ik lijk een buitengewoon vat vol explosieven, want ik ga graag al eens een challenge aan zoals mijn verjaardag vieren met vreemden eof een comedy show geven. Waarom? Omdat het me veel meer energie geeft dan het kost.
  • De nummer-2-vraag die ze me vaak stellen: waar blijf je je inspiratie halen? Wel, de meeste inspiratie haal ik uit mijn dagelijkse rol als mama: op elk idee van mijn zoon en dochter zeg ik ja, hoe gek het ook is.
  • Je zou het misschien niet denken, maar achter mijn zelfzekere blik zit eigenlijk best een bijzonder klein hartje dat smelt voor leuke feedback, enthousiaste nieuwe ontmoetingen, onverwachte attenties & de geur van verse lakens 🙂
  • Ik heb iets met de letter ‘c’. Naast creator, communicator, coach schreef ik mijn eigen creatief boek & podcast ‘Maak elk moment buitengewoon’.

En tot slot de “C” van… hopelijk kan ik ook jou contamineren. Alvast buitengewoon veel inspiratieplezier gewenst!
Mariska xxx