Mrs. Buitengewoonanders

Hallo jij,

Leuk je hier te zien! Heb je al wat rondgedwaald op mijn platform? Een leuke idee opgepikt of inspiratie gehaald om het zelf nóg leuker te doen?

Geweldig! Want het is helemaal mijn bedoeling om je dag overhoop te halen omdat het zo hard jeukt om de inspiratie meteen tot leven te brengen.

Als mama van energieke Fienna (9) en vrolijke Nox (6), vrouw van sportieve Hans en vriendin van een olijke bende, zijn feestjes organiseren, de leukste cadeaus bedenken en originele tripjes regelen bijna dagelijkse kost. En dat doe ik het liefst buitengewoon, want ‘gewoon leuk’ en ‘doorsnee’ staan niet in mijn woordenboek.  Als er iets origineel bedacht of geregeld moet worden, kom ik als Mrs. Buitengewoon graag to the rescue.

En dat doe ik met veel plezier niet alleen voor mijn dichtste vrienden, maar ook voor jou. Met mijn inspiratieplatform  hoop ik je te besmetten met het ‘buitengewoon’ virus. Ik waarschuw je alvast voor de bijwerkingen: hartkloppingen van enthousiasme, verlies van tijdsbesef (bye bye luie zondagvoormiddag), verlegenheid door de massa complimenten en een rode gloed op je wangen van de energie die het met zich meebrengt.

Mijn naam is Mariska en – moest je het nog niet gemerkt hebben – ik hou van buitengewoon. Hoe kan ik me beter voorstellen dan met vijf buitengewone weetjes over mezelf?

  • Ik ben buitengewoon gek van sushi, Maltezers en gin-tonic. Ik zou er vijf kilometer extra voor lopen, mijn trein door missen en mijn laatste euro’s aan spenderen.
  • De vraag die ik bijna wekelijks krijg: waar haal je je energie? Ik lijk een buitengewoon vat vol explosieven, want ik ga graag al eens een challenge aan zoals mijn verjaardag vieren met vreemden, een eigen escape room bedenken of een comedy show geven in de Arenberg. Waarom? Omdat het me veel meer energie geeft dan het kost.
  • De nummer-twee-vraag die ze me vaak stellen: waar blijf je je inspiratie halen? Wel, ik ben een buitengewone bewonderaar van dames (en heren) die dingen anders doen. Klein of groot, soms met succes en soms ook niet. Maar het meest haal ik inspiratie uit mijn dagelijkse rol als mama: op elk idee van mijn zoon en dochter probeer ik ja te zeggen, hoe gek het ook is.
  • Je zou het misschien niet denken, maar achter mijn zelfzekere blik zit eigenlijk best een bijzonder klein hartje dat smelt voor leuke feedback, enthousiaste nieuwe ontmoetingen, onverwachte attenties, ons gezinsritueel morgens vroeg & de geur van verse lakens 🙂
  • Ik heb iets met de letter ‘b’. Naast blogster, ben ik bedrijfspresentatrice, bedrijfsactrice, begeleider van vrouwen die beter willen leren presenteren, schreef ik mijn eigen boek ‘Maak elk moment buitengewoon’ en beleef ik elke dag volgens het bucketlistprincipe.

En tot slot de “B” van… hopelijk kan ik ook jou besmetten.

Alvast buitengewoon veel inspiratieplezier gewenst!

Mariska
xxx