creatieve denktank

Zit je MUURVAST en heb je nood aan creatieve INSPIRATIE? Let’s connect.

Dagelijks word ik overstelpt door vragen zoals:
“Heb jij een leuk idee voor een cadeau?”
“Hoe maak ik van mijn feest een buitengewoon event?” of
“Ik ben op zoek naar een originele teambuilding. Heb jij enig idee?”

Die grote interesse en vraag was de drijfveer achter “creatief brein te huur”. Voor mij de perfecte manier om iedereen te helpen in hun creatief proces door verscheidene antwoorden te geven op maat en geheel persoonlijk. Met hands on mogelijkheden en ideeën. En vooral met veel enthousiasme en creativiteit!

Loop je dus tegen een idee, uitdaging of challenge aan en weet je deze niet in een vorm te gieten? Ik denk graag met je meeEn dat in de breedste zin van het woord. Want in mijn creatief brein is… the sky the limit!

Hoe ga ik te werk? Door te luisteren naar je behoefte, door je te onderwerpen aan enkele vragen & vooral door ideeën te bieden.
100% persoonlijk. 100% creatief.

Heb je zin om mijn creativiteit op de proef te stellen ?
Challenge me via een mailtje  buitengewoonanders1@gmail.Com
of let’s connect op InstagramBuitengewoonanders”.

Enkele buitengewone klantjes aan het woord….

“Op een bepaald moment had ik helemaal geen inspiratie meer terwijl ik anders zoveel ideeën heb En dan kwam Mariska. Ik gaf haar een paar argumenten en plots toverde ze uit jaar hoofd wondermooie ideeën neer qua geschenken.
Bedankt Mariska om er voor te zorgen dat dit een onvergetelijke verjaardag wordt! “
Katrien en Seppe

“Zeer tevreden over de samenwerking met dit creatieve brein 🤩 Zeer toegankelijke dame, warme persoonlijkheid, snelle creaties en ideeën op maat gezocht/gemaakt, een echte inspiratiebron”
Elke van der Plas