creatieve denktank

Inspiratie op maat

Dagelijks word ik overstelpt door vragen zoals:
“Heb jij een leuk idee voor een cadeau?”
“Hoe maak ik van mijn feest een buitengewoon event?” of
“Ik ben op zoek naar een originele teambuilding. Heb jij enig idee?”

Zit je dus muurvast & heb je nood aan creatieve inspiratie op maat?

Brein te huur

Die grote interesse en vraag was de drijfveer achter “creatief brein te huur”. Voor mij de perfecte manier om iedereen te helpen in hun creatief proces door verscheidene antwoorden te geven op maat en geheel persoonlijk. Met hands on mogelijkheden en ideeën. En vooral met veel enthousiasme en creativiteit!

Loop je dus tegen een idee, uitdaging of challenge aan en weet je deze niet in een vorm te gieten? Ik denk graag met je mee… En dat in de breedste zin van het woord. Want in mijn creatief brein is… the sky the limit!

Let’s get creative

Hoe ga ik te werk? Door te luisteren naar je behoefte, door je te onderwerpen aan enkele vragen & vooral door ideeën te bieden. 100% persoonlijk. 100% creatief.

Heb je zin om mijn creativiteit op de proef te stellen ?
Challenge me via een mailtje  hello@buitengewoonanders.Be
of let’s connect op InstagramBuitengewoonanders”.

“Een creatieve case”
een originele gift voor voetbalfan Gaston

“Mariska help! Ik ben meter van Gaston en ik kan niet aanwezig zijn op zijn communiefeest. Wat nu?” Zo klonk de hulpkreet van Eva.

Na ons telefoongesprek, waarbij ik tientallen vragen afvuurde op Eva, kon mijn creatieve proces beginnen. Met als hoofdingrediënten zijn voetbaldroom & voetbalheld Lukaku.

Het resultaat? Een interview met Lukaku, die Gaston had zien voetballen!

iconen (2)

Zeer tevreden over de samenwerking met dit creatieve brein 🤩

Zeer toegankelijke dame, warme persoonlijkheid, snelle creaties en ideeën op maat gezocht/gemaakt, een echte inspiratiebron”

Elke van der Plas

iconen (3)

“Wat doe je als de communie van je zoon én van je metekind op dezelfde dag valt?! Mariska van buitengewoonanders to the rescue!!! Daar ik er dus zelf niet kon bij zijn maar toch iets voor Gaston wou doen, heb ik de hulp van Mariska ingeschakeld.
Ze ging direct aan de slag met haar creatieve brein. Na enkele vragen over interesses van Gaston ed, kwam ze op het lumineuze idee om een videoboodschap te maken.
Ik ging als reporter ter plaatse id club van Gaston en interviewde daar Romelu Lukaku, zijn grote held. Zijn reactie was goud waard!!!
Bedankt Mariska voor het brein achter dit alles en de tijd!”

Eva Scheers

iconen (1)

“Op een bepaald moment had ik helemaal geen inspiratie meer terwijl ik anders zoveel ideeën heb En dan kwam Mariska. Ik gaf haar een paar argumenten en plots toverde ze uit jaar hoofd wondermooie ideeën neer qua geschenken.

Bedankt Mariska om er voor te zorgen dat dit een onvergetelijke verjaardag wordt! ”

Katrien en Seppe

Buitengewoonanders
ook gekend als Mariska Blommaert

hello@buitengewoonanders.Be
Instagram
Facebook

 Te boeken voor:

een creatieve injectie
een enthousiaste boost
een noodzakelijke glimlach