In de media

Boek “Maak elke moment buitengewoon”

Ons derde kindje werd geboren in 2018. Een boek met eindeloos veel inspiratie, met meer dan 100 creatieve ideeën. Van cadeautjes, party’s en trips … net dat tikkeltje buitengewoonanders. De codewoorden in ons boek zijn DIY, GIY, LIY, TIY en PIY. Het goede nieuws: de tips zijn haalbaar voor iedereen, niet alleen voor handige Harry’s en Henrietta’s. Het minder goede nieuws: het boek is niet overal meer verkrijgbaar. Interesse? Push the button!

Mystery boeklaunch

Wat als … je een mystery boeklaunch organiseert met 150 vrouwen op de gastenlijst? Dan krijg je een buitengewoon feestje! Dat was ook meteen mijn opzet bij de lancering van mijn boek. Denk aan een boekenloper ipv rode loper, denk aan een schoenenvestiaire ipv vestiaire. Maar ook aan gouden confetti in de drank & een waanzinnige challenge. Eén voor eén haalde ik hen uit hun comfort zone met …. de HAKA dans! Benieuwd? Klik verder!

Moeder dochter podcast

Zo moeder, zo dochter! Dat is wel degelijk te horen tijdens onze podcastreeks “Maak elk moment buitengewoon”, een podcast waar we ook jullie willen besmetten met de goesting om creatief bezig te zijn. Van originele ideeën tot leuke vragenrondes. Een half uur vertier voor iedereen die onderweg is, in bad zit, afleiding zoekt tijdens het huishouden of nood heeft aan wat inspiratie. U luistert toch ook? 😊

Extra media exposure

Buitengewoonanders gespot in de pers!

Buitengewoonanders
ook gekend als Mariska Blommaert

hello@buitengewoonanders.Be
Instagram
Facebook

Te boeken voor:

een creatieve injectie
een enthousiaste boost
een noodzakelijke glimlach