THIS IS ME

Hallo jij,

Leuk je hier te zien! Heb je al wat rondgedwaald op mijn platform & inspiratie opgehaald? .Geweldig! Want het is helemaal mijn bedoeling om je dag overhoop te halen omdat het zo hard jeukt om de inspiratie meteen tot leven te brengen.

Als mama van 2 – energieke puber Fienna en vrolijke Nox – vrouw van 1 -sportieve Hans –  en vriendin van een olijke bende, zijn feestjes organiseren, de leukste cadeaus bedenken en originele tripjes regelen bijna dagelijkse kost. En dat doe ik het liefst buitengewoon, want ‘gewoon leuk’ en ‘doorsnee’ staan niet in mijn woordenboek.  Als er iets origineel bedacht of geregeld moet worden, kom ik als Mrs. Buitengewoon(anders) graag to the rescue.

  1. Met mijn inspiratieplatform  hoop ik jou te besmetten met het ‘buitengewoon’ virus. Ik waarschuw je alvast voor de bijwerkingen: hartkloppingen van enthousiasme, verlies van tijdsbesef (bye bye luie zondagvoormiddag), verlegenheid door de massa complimenten en een rode gloed op je wangen van de energie die het met zich meebrengt.
  2. Met mijn creatieve denktank hoop ik jou te helpen bij je zoektocht naar creativiteit.
  3. En met mijn Reels coaching hoop ik de fun weer terug te brengen in jouw relatie met social media.

Mijn naam is Mariska en  ik hou van buitengewoon. Hoe kan ik me beter voorstellen dan met 3 buitengewone weetjes over mezelf?

  • De vraag die ik bijna wekelijks krijg: waar haal jij je energie? Ik ben een buitengewoon vat vol explosieven, want ik ga graag al eens een challenge aan.
  • De nummer-2-vraag die ze me vaak stellen: waar blijf je je inspiratie halen? Wel, het zit gewoon in mijn hoofd maar de meeste inspiratie haal ik uit mijn dagelijkse rol als mama: op elk idee van mijn zoon en dochter zeg ik ja, hoe gek het ook is.
  • Je zou het misschien niet denken, maar achter mijn zelfzekere blik zit eigenlijk een bijzonder klein hartje dat smelt voor leuke feedback, enthousiaste nieuwe ontmoetingen, onverwachte attenties & de geur van verse lakens 🙂

Klaar voor wat extra energie & inspiratie? Veel buitengewoon inspiratieplezier gewenst! Mariska xxx

Buitengewoonanders
ook gekend als Mariska Blommaert

hello@buitengewoonanders.Be
Instagram
Facebook

 Te boeken voor:

een creatieve injectie
een enthousiaste boost
een noodzakelijke glimlach