Let’s get reels

One on one coaching

“Oh my God! Jij bent zo funny!”  Dat is maar één van de geweldige leuke comments die ik wekelijks krijg op mijn Reels. Sinds ik deze Instagram tool gebruik heeft de fun van social media voor mij een buitengewone boost gekregen… Reels zijn gewoon hilarisch om te maken, fun om te bedenken & vooral effectief om te posten als ondernemer.

Goesting gekregen om samen aan de slag te gaan & de kneepjes van het vak te leren?

Boek mij als coach of check it out op www.letsgetreel.Be

Wie, wat & waarom?

 1. Voor iedereen die goesting heeft om viraal te gaan.
 2. Voor iedereen die zin heeft om goeie tips & tricks te krijgen.
 3. Voor iedereen die zijn bereik wil boosten.
 4. Voor iedereen die wil experimenteren met video.
 5. Voor iedereen die de onhoudbare drang hebt om… buitengewoonanders te zijn!

Tijdens een private coaching ga ik jou inspireren, mee helpen content creëren & als presentatiecoach ook je videoskills verbeteren. En jij? Jij treedt uit je comfort zone, ontpopt je tot een ware ster en laat je onderneming… op een buitengewone manier groeien!

Wat is het effect van reels coaching?

Je zal zichtbaarder worden bij je ideale klant, je zal opvallen met je creatieve content & je zal vooral meer plezier beleven aan social media.

You may thank me later! 😊

Er zijn diverse formules qua private-coaching.
Interesse?
Surf naar de website of stuur mij een mailtje via hello@buitengewoonanders.Be
& let’s get REELS.

els deboutte

“Wat een luxe om het maken van Reels, een voor mij tamelijk onbekende wereld te kunnen leren van een heuse expert!

Mariska is een vakvrouw die weet hoe storytelling werkt, ze denkt met je mee, en steekt de handen uit de mouwen. Je voelt dat jouw succes met je Reels haar succes betekent. Een heel genereuze trainer met tomeloze energie en een grenzeloos enthousiasme,ook voor onderwerpen die iets minder voor de hand liggen.

Absolute aanrader!”

Els Deboutte – Make me fly

valerie foto

“Ik volgde Mariska al een tijdje op IG en speelde met het idee om een reel met haar op te nemen. Tot ik plots een aanbod zag voorbij komen om bij haar in de leer te gaan.

Wat een superleuke ervaring was dat! Op 4u tijd hebben we verschillende reels gemaakt en heeft ze me de knepen van het vak geleerd. Ze geeft werkelijk al haar geheimen prijs. Indien je over reels wenst bij te leren, kan ik Mariska aanraden.

Ze is een échte inspirator en haalde de gekke vrouw in mij weer naar boven”

Valerie De Trift – Roccoville Conceptstore

little hair place

“De Reels training was de moeite waard! Ik heb me nooit veel bezig gehouden met Instagram of social media in het algemeen. Omdat dat ik een eigen zaak heb wou ik wel wat meer mensen bereiken om mijn creaties mee te delen. Zo ben in bij buitengewoonanders uit gekomen. Mariska is een hele goede coach, haar creatief brein staat niet stil in een vingerknip bedenkt ze toffe ideeën voor in de reels te doen. Ze legt het heel goed uit en is heel geduldig. Al bij al was het een hele toffe en leerrijke ervaring het is zeker doen moeite waard!”

Berline Mampaey – Little Hair Place

aurelie

“Toen de Reels van Buitengewoonanders op IG zag, dacht ik meteen: ‘ok die moet ik hebben om mijn remmen los te krijgen!’  En weet je wat, het klikte direct.  Er zijn zo van die mensen die je eigenlijk nog nooit gezien hebt, maar waarbij je het gevoel hebt dat je hen al je leven lang kent.  Mariska is zo iemand!   Die Reels opnemen voelde zo spontaan en natuurlijk, dat ik niet eens moeite moest doen om los te komen.  Ze had al direct een paar goede ideeën en op een wip en een zucht stond het erop.  Voor mij is ze met glans geslaagd!”

Aurelie Bohélie – Boheliefabrics

Light version


4 uur 1-on-1 coaching incl:

 • Basistechnieken voor het maken van een Reel
 • Samen bedenken van creatieve scenario’s voor jouw onderneming/IG account
 • Creëren van +- 2 à 3 Reels
 • Cameravrouw/ regisseuse bij het maken van deze Reels
 • Als presentatiecoach zoom ik in op jouw cameraskills/vrees & verbale als non-verbale communicatie
 • Bonus: tonnen energie & goede vibes 😊

 

2 formules

Full version


6 uur 1-on-1 coaching incl:

 • Basistechnieken voor het maken van een Reel
 • Samen bedenken van creatieve scenario’s voor jouw onderneming/IG account
 • Creëren van +- 4 à 5 Reels
 • Cameravrouw/ regisseuse bij het maken van deze Reels
 • Als presentatiecoach zoom ik in op jouw cameraskills/vrees & verbale als non-verbale communicatie
 • Bonus: tonnen energie & goede vibes 😊

Buitengewoonanders
ook gekend als Mariska Blommaert

hello@buitengewoonanders.Be
Instagram
Facebook

 Te boeken voor:

een creatieve injectie
een enthousiaste boost
een noodzakelijke glimlach