Let’s get reels

“Oh my God, jij bent zo funny”.
Dat is maar één van de geweldige leuke comments die ik wekelijks krijg op mijn Reels. Sinds ik deze Instagram tool gebruik heeft mijn bereik een buitengewone boost gekregen… En tussen ons gezegd & gezwegen: de fun van social media voor mij ook! Reels zijn gewoon hilarisch om te maken, fun om te bedenken & vooral effectief om te posten.

Goesting
gekregen om de kneepjes van het vak te leren?
Boek mij als COACH.

Waarom REELS COACHING?
1. Omdat je goesting hebt om viraal te gaan.
2. Omdat je zin hebt om goeie tips & tricks te krijgen.
3. Omdat je je bereik wil boosten.
4. Omdat je wil experimenteren met video.
5. Omdat je ook de onhoudbare drang hebt om… buitengewoonanders te zijn!

Voor wie is de REELS COACHING?
Voor iedereen die graag met IG Reels aan de slag wil gaan

Wat houdt de REELS COACHING in?
Tijdens een private coaching ga ik je inspireren,
mee helpen content creëren & als presentatiecoach ook je videoskills verbeteren.

Wat is het effect van REELS COACHING?
Je zal zichtbaarder worden bij je ideale klant, je zal opvallen met je content & je zal vooral meer plezier beleven aan social media.
You may thank me later! 😊

Er zijn diverse formules qua private-coaching.
Interesse?
Stuur mij een mailtje via buitengewoonanders1@gmail.com
& let’s get REELS.

Enkele buitengewone coachees aan het woord….

“Ik had al langer in mijn hoofd dat ik REELS ook wat meer wou inzetten voor mijn blog, maar begon er niet aan omdat ik enerzijds twijfels had over de technische kant maar anderzijds ook wat worstelde met de vertaalslag. Tot ik zag dat Mariska REELS trainingen op maat aanbod. Ik besloot om er voor te gaan en daar ben ik alleen maar blij om. Want Mariska toont en legt je niet alleen de technische kant uit, ze denkt ook volledig met je mee qua ideeën. Op basis van ons gesprek had ze meteen heel wat concrete voorstellen voor enkele REELS, waar we die dag dan ook met aan de slag zijn gegaan. Het resultaat na 4u coaching? Ik weet nu niet alleen heel erg goed hoe ik zelf REELS kan maken maar heb dankzij Mariska haar kruisbestuiving ook heel wat inspiratie voor toekomstige REELS.  “
Evi Robignon

“Ik volgde Mariska al een tijdje op IG en speelde met het idee om een reel met haar op te nemen. Tot ik plots een aanbod zag voorbij komen om bij haar in de leer te gaan. Wat een superleuke ervaring was dat! Op 4u tijd hebben we verschillende reels gemaakt en heeft ze me de knepen van het vak geleerd. Ze geeft werkelijk al haar geheimen prijs. Indien je over reels wenst bij te leren, kan ik Mariska aanraden. Ze is een échte inspirator en haalde de gekke vrouw in mij weer naar boven”
Valerie De Trift