Mystery date

Wil je het onvergetelijke mogelijk maken? Let’s connect!

Stel je voor… dat je een date boekt met bestemming onbekend? Gedaan met eindeloos plannen en controle hebben. Gedaan met eindeloos zoeken naar een leuke activiteit. Gedaan met neen te zeggen tegen het onverwachte.

Een Mystery date in 3 stappen:
1. Na het invullen van de vragenlijst ga ik voor jou aan de slag om een buitengewone ervaring te regelen. 100% persoonlijk, 100% op maat.
2. Tussentijds stuur ik teasers uit om je/jullie warm te maken. Het mysterie blijft tot op de dag zelf.
3. Het is zover! Enkele uren vooraf krijg je instructies doorgestuurd. Vanaf nu is elke ontdekking een wauwmoment, zelfs de allerkleinste. Vanaf nu is het dus keihard genieten.

Voor wie?
– voor iedereen die openstaat voor verrassingen en/of avonturen
– voor zij die de controle los willen laten & openstaan voor nieuwigheden
– voor zij die graag out of the box denken &  het onverwachte een kans willen geven

Challenge me door een mailtje te sturen naar  buitengewoonanders1@gmail.Com
of te connecteren op InstagramBuitengewoonanders”.

Een buitengewone review….

Wat een TOPdag! Dit ga ik nooit vergeten!!! Het begon vanmorgen omstreeks 6u al: spanning, berichten naar elkaar sturen, …Wat gaat het zijn?! Drie uur later een iets of wat verlossende sms: hét adres! We zouden Eva en Jitse niet zijn als we niet direct begonnen te googlen. Gaan we kajakken?! Na een uurtje rijden kwamen we aan.
De opdracht: wandelen via knooppunten met een backpack met onze packraft in. WAUW!!!
Onderweg geen seconde gezwegen en uiteraard heeft het vragenspel er ook wel mee te maken (hoewel we anders ook niet zouden zwijgen :-)). We zijn wel nog wat te weten gekomen maar wat bevestigd is: we are best friends for life zonder al te grote geheimen. Aangekomen op de meest idyllische plek stond ons een geweldige lunch te wachten, gevolgd door een Tik Tok, een kleine wandeling en the adventure goes on: opblazen van de packraft. Met behulp van the balls and glory van Jozef is het ons toch gelukt!

Twee uur dobberen, genieten van de wondermooie omgeving, de rust en elkaar. Moe maar voldaan kijk ik erop terug! Het was BUITENGEWOON!!!!! Bedankt dat je dit voor ons gedaan hebt. Ben super blij dat ik jou die vraag heb gesteld.

Eva & Jitse, tgv 40 jaar

Een buitengewone bday….

Wat hebben wij een leuke ervaring opgedaan. De teasers vooraf waren heel leuk en onze fantasie sloeg dan ook op hol.  De rit naar Oostduinkerke zat dan ook vol spanning met het nodige gegiechel als gevolg. Ook de berichtjes gedurende de dag zelf waren fijn en daardoor voelden we dat je geëngageerd was met ons.
Om met de woorden van de jarige te eindigen: “Toch wel een buitengewone verjaardag gekregen“.

Danie & Jill, tgv een verjaardag

A fanTEAstic time….

Dank je wel Mariska om Sanne en mezelf een prachtige dag te bezorgen om onze vriendschap te vieren. We hebben enorm genoten en ook de opbouw van spanning de weken ervoor dragen daar zeker toe bij. Ik ben echt heel aangenaam verrast door wat je in elkaar stak

 Tine & Sanne, tgv hun vriendschap

Second honeymoon

Wat een buitengewoon plan om onze huwelijksverjaardag eens te laten plannen. We konden stressloos genieten en werden vooral verrast door (romantische) activiteiten die we zelf nooit zouden vinden/boeken. Communicatie met Mariska verliep ook super! Het is beslist, wij gaan hier een jaarlijkse traditie van maken.

Annelies & Janick, 1 jaar getrouwd