Aftellen naar de Sint

De mooiste tijd van het jaar breekt weer aan. Althans toch voor de kinderen die vol ongeduld zitten te wachten op de komst van de goede man. Want publiekslieveling numero uno is onderweg van Spanje naar onze living om wat leuks en lekkers te brengen. Net als mijn kinderen ga ik helemaal mee in de magie en euforie die Sinterklaas met zich meebrengt. Dus ook dit jaar zet ik graag enkele creatieve ideetjes op een rij.

De komst van de Sint begint altijd bij de brief. Een verzameling van al hun speelgoedwensen. Vorig jaar gingen we voor een scheurknipkeuzebrief. Dit jaar gooien we alle onze charmes in de strijd en halen we onze beste mimieken boven voor een persoonlijke touch. Benieuwd of het werkt.

En dan is het uitkijken naar 6 december. Net zoals bij de adventskalender genieten de kids ervan om elke dag af te tellen naar die bijzondere nacht waarop ze hun schoentje mogen zetten en hun cadeautjes mogen verwachten. Zo creëerde ik een Sint aftelkalender met de staf als wijzer.

En geen feest zonder de nodige toeters en bellen. Slingers worden opgehangen, bootjes worden in elkaar geknutseld, welkomstwoorden worden neergeschreven & tekeningen worden klaargelegd. Want… hij komt, hij komt… die lieve goede Sint.

PS: Laat je ook inspireren door onze verwelkoming van vorig jaar. Deze vind je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *