Meet mijn alterego Regina

Cluedo in een modern jasje

Al jaren kruip ik in de huid van Regina Taeymans, een karakterdanseres uit Antwerpen. Zij is getrouwd met Jos Van Brabant, een oudere louche zakenman uit de Metropool. Een act die ik al eeuwen opvoer voor bedrijven die eens iets anders willen dan bowling, paintballen of karting. Voor mij vooral een fantastische uitlaatklep na een overvolle agenda. Want mijn personage is niet verlegen om een schunnige mop of een seksistische uitspraak. Integendeel, haar flamboyante verschijning doet menige mensen lachen, roddelen en wat de mannen betreft genieten.

Stel u voor: de notaris nodigt je uit voor een testamentlezing van een rijke zakenman. Tijdens de receptie maak je kennis met de excentrieke familie om nadien mee aan te schuiven aan tafel voor een gastronomische avond. Tot plots… een inspecteur mee aanschuift aan het diner. De overleden zakenman werd namelijk vermoord en de dader bevindt zich tussen de gasten. Maar wie heeft het gedaan? Hoe? En vooral waarom? Een zoektocht waarbij je meteen diegene uitpikt die verlekkerd zijn aan detectiveverhalen op tv. En net als iedereen bijna het mysterie heeft ontrafeld… gebeurt er een tweede moord. Gelukkig blijft de wijn rijkelijk stromen & het enthousiasme hoog waardoor iedereen zich blijft verdiepen in het verhaal. En met reden want het fortuin wordt verdeeld onder de winnaars.

Dus iedereen die van een spannende avond houdt – en verzot is van de afleveringen van Witse- of graag een centje wil bijverdienen, moet zeker eens komen proeven van zo’n moorddiner van Murder Inc. Of beter nog, geef eens een beleving cadeau!

Graag tot dan want Regina speelt ook op aanvraag 🙂

Informatie:
www.murderinc.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *