Skiën in Tsjechië – TRAVELVLOG 2

Skiën in Tsjechië

“Waar gaan jullie skiën?” Die vraag kregen we vaak te horen naar aanleiding van de krokusvakantie. Net zoals iedereen in Vlaanderen haalden ook wij onze skilatten van de zolder om een weekje te gaan genieten in de sneeuw. Geen Frankrijk voor ons. Ook geen Oostenrijk. Want vorig jaar trokken we voor de eerste maal, dankzij onze vrienden, naar Tsjechië. Goeie pistes – zeker voor de kinderen- ,Nederlandstalige organisatie(s), basic verblijf -ideaal voor actieve kinderen – & vooral ook betaalbaar! De perfecte ingrediënten dus voor reislustige mensen zoals wij. Aangezien we het hele jaar door erop uit willen trekken, is budget dan ook geen onbelangrijke.

Dankzij Intersoc  vonden we een budgetvriendelijk hotel in Harrochov, Tsjechië. Amper 950 km verwijderd van onze woonplaats – met geen files onderweg – genoten wij van een heerlijke vakantie. We hebben er fijne mensen leren kennen – ja familie Verbruggen & Van Mechelen we hebben het over jullie 🙂 – ,een goeie organisatie en vooral genoten van het zalige weer. Voor een ervaren skiër zoals mijn man is het gebied net te klein maar in deze fase van ons leven  – kids 7 & 5 – kozen we voor comfort, gemak – hotel aan de piste – en vooral ook voor geen drukte. En dat vonden we zeker terug in Harrochov.

Volgend jaar overwegen we weer om met dezelfde organisatie op reis te gaan. Zeker omdat het hotel helemaal wordt aangepakt door Intersoc en dat zou het nog een pak aantrekkelijker maken. Belgische buffetten, wat meer luxe op de kamer en vooral nog meer après-skiën.

Ik bundelde alvast onze mooie momenten samen in een travelvlog. Een filmpje die de sfeer, de natuur en vooral een goed beeld geeft van onze skireis in Tsjechië. Een filmpje dat jullie misschien overtuigd om ook eens de andere kant op te rijden voor een deugddoend skiverlof.

Ik wens jullie alvast buitengewoon veel reisplezier!

PS: wij betaalden voor 4 personen in de Krokusvakantie all in ( benzine, verblijf, skipas, lessen,… ) 2.600€.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *